2016. szeptember 3., szombat

KPOP EBAY | INFINITE, BAP

BAP logós szövettáska 5500 Ft-ba került, ha jól emlékszem. A pontos árat nem tudnám megmondani, mivel régebb óta a birtokomban van ez a kis hátizsák. Normálméretű, alul két kis oldalzsebbel. Belül is elég nagy ahhoz, hogy sok mindent tudj benne tárolni. Én évvége felé, amikor már nem szakadtam meg a tankönyvek súlya alatt hordtam ezt az iskolában. Jó minőségű, szóval nagyon megérte nekem, hogy megrendeltük. Kínából érkezett és 2 hétbe telik a kiszállítás, de előfordulhat csúszás és beletelik még pár napba az áru érkezése. (A képen szereplő macskám pedig csak dísz, őt nem az eBay-en vettük :D)

INFINITE kulcstartó 800 Ft-ba került, műanyagból készült. Kisebb, mint amire számítottam, a képen nagyobbnak tűnt. Ez is két hetes időkorláttal érkezett meg, szintén Kínából.

Az EBay-el kapcsolatban nekem nincsenek rossz tapasztalataim, amit eddig megrendeltünk mindig megérkezett és használható, jó minőségű is. A szüleim gyakran használják, mivel ott olcsóbban is hozzájuthatnak olyan termékekhez, amik esetleg a helyi boltokban drágábbak lennének. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése