2015. december 1., kedd

question Tag

question Tag
Rossz szokás, amit el akarok hagyni:
A legrosszabb szokásom az, hogy rágom a számat, ha ideges vagyok, és olykor elég durva sebeket tudok okozni a belsőajkamban, nagyon kellemetlen, mert nagyon fáj, ha eszek vagy iszok. Sokan kicsit furán néznek rám, hogy képes vagyok ennyire idegesnek lenni, ami engem is zavar.

Egy új nyelv, amit meg akarok tanulni:
Olasz. Az angol mellett idén kezdtem el tanulni a kezdő olaszt, ami elég kemény dió az angol után. Bonyolult a kiejtés, és a nyelvtana eléggé tanulós, az igeragozás pedig egyszerűen borzalmas. Pedig egyre valószínűbb, hogy alapfokú nyelvvizsgát kell tennem belőle a jövőben, ami kicsit megrémiszt. Nagyon szép nyelv, és a földrajzi adottságai Olaszországnak, az is vonzó, szóval nem bántam meg, hogy ezt választottam.

Egy ember, akitől többet akarok:
Hát… ami azt illeti, a közelemben lévő személyek egyikéről sem tudnám elmondani, hogy komolyabban felkeltette az érdeklődésemet. De ha nagy vonalakban beszélek, akkor Zayn Malik lenne az illető. Sajnos ez csak egy vágyálom, hiszen azt sem tudja, hogy létezem.
Még ha nem is kaphatom meg őt, mindenképpen találkozni akarok vele, hogy megöleljem és beszéljek vele pár szót.

Egy dolog, amit megakarok, tenni:
Leérettségizni. Ez nagyon fontos lenne, de addig még van jó pár évem. Ha közelebbi távlatban gondolkodom, akkor szeretnék naplót vezetni, amit tényleg rendszeresen írok. Elolvastam pár érdekes cikket róla, amitől megjött a kedvem hozzá.

Egy hely ahova el akarok menni:
London. Nem egyszer ecseteltem az internetes világomban, vagy pedig a barátaimnak mennyire szeretem London-t. Nem tudom el mondani kielégítően, miért szeretem annyira. Egyszerűen csak vonzzanak az ottani emberek, látnivalók, illatok, boltok. Minden más, ami ott van, annyira varázslatos hely. És nem mellesleg az időjárása is a kedvemre való, hideg és esős. Imádom a hideget és az esőt, szóval London tökéletes hely számomra. És nem csak el akarok látogatni oda, szeretnék is odaköltözni.
A másik hely, amit viszont tényleg csak látogatás vagy nyaralás céljából szeretnék meglátogatni az Bradford. Kíváncsi vagyok, hol élt a fekete hajú énekes, milyen utcákon járt, hol vett fagyit, vagy hol játszott kiskorában. Annyira érdekesnek találom, és kíváncsivá tesz, milyen volt neki ott felnőni. Miben más, mint az én kis városom.

Egy könyv, amit el akarok olvasni:
Ne bántsátok a feketerigót. Ha jól tudom, külföldön a kötelezőolvasmányok közé sorolják akárcsak az üvöltőszeleket, és nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet. A címe egyből megtetszett és a borító, amivel láttam az is nagyon szép volt.

Egy levél, amit meg akarok írni:
Szeretek formális leveleket írni, olyan régies, mindig a gyönyörű dőlt betűs írás jut róla eszembe és a tinta illata az orromban. Olyan, mintha egy kicsit visszakerülnék a múltba. Szeretnék a közeljövőben írni egy ilyen levelet önmagamnak, amit majd 10 évvel később nyitnék ki.

Egy új étel, amit ki akarok próbálni:
Görög saláta. Még sosem ettem ilyet, pedig annyiszor láttam már. Olyan jól néz ki, és tele van olyan dolgokkal, amiket imádok, mint például az Oliva bogyó, hagyma, feta sajt, cézár saláta, paradicsom és valami furcsa kimondhatatlan nevű öntettel csorgatják le, ami úgy néz ki, mint a tartármártás.

Egy dolog, amiben jobb szeretnék lenni:
Kommunikáció. Nem mintha nem tudnék beszélni, vagy mondatokat összerakni és kiejteni a számon. Ami nem megy, az önmagam kifejezése szavakban. Sokan mondták már nekem, hogy nagyon könnyen elterelődik a figyelmem és belemerülök, a gondolataimba ez által, keveset beszélek. Azért is nem beszélek általában sokat, mert nem tudom, hogyan mondjam el a gondolataimat értelmesen. Hogy más is megérte a jelentését a szavaknak, amiket kiejtek. Néha annyira elvontan gondolkodom, hogy nem jut eszembe olyan szó, ami leírná, amit ki akarnék fejezni. Ez engem nagyon feszélyez és szeretnék ezen változtatni.

2 megjegyzés:

 1. Édes <3
  Hát néha bloggerre is fel kell nézni... Mint az a legdrágább férjed (és az egyetlen is xD) biztosíthatlak ról, hogy képes vagy a komunikációra, verj rá az asztalra, vagy hümmögj teli szájjal, akkor is tudni fogom mire gondolsz. Úgy ahogy te is!
  Holnap nincs első órám, de pénteken mikor végzel?
  Szeriii van <3 xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát én tudom, drágám. Köztünk nincsenek kommunikációs gondok. xD Pénteken hét órám van szóval olyan fél három körül nagyjából :)
   xx, én is szeretlek

   Törlés