2015. szeptember 14., hétfő

Falling Skies 7/2
Kedvenc szereplőm:
Alapinformációk:

Név: Ben Mason (Teljesen nevén: Benjamin)
Színész: Connor Jessup ♥ 1994. június 23.
Státusz: Katona; Második ezred - Massachusetts, Skitter Rebellion (ford.: pók (Volm) lázadó szövetséges)
Magánélet: Egyedülálló/szingli /olyan egyedül van, mint a kisujjam/
Életkor: 15
(A színész 17 évesen szerepel az első évadban ahol 14 éves fiút játszott) Rebecca és Tom középső gyermeke. Két testvére van és volt egy lány féltestvére, Lexi. (RIP Rebecca and Alexis)

Hogyan lett a kedvencem?
Kezdeném az első évaddal, hiszen azzal ismerkedtem először. Mint említettem az előző bejegyzésben, pont azt a részt láttam, elsőként, amikor megmentik Ben-t. És, hogy akkor nem túlságosan lopta be magát a szívembe. Az elején még olyan kölykös volt, hosszabb göndör haja volt, ami nekem nem igazán tetszett. Persze a második évadban már változik a véleményem, hiszen levágatja a loboncost és idősebbként tér vissza a képernyőkre, ami már sokkal megnyerőbb. (Utána egy rossz szavam se lehet, mert onnantól rohadt helyes) Persze nem csak a külseje a fontos, hanem a személyisége, amitől annyira jó pasi lett a szememben. Hatalmas jellemfejlődés megy végbe nála, onnantól kezdve, hogy megszabadítják a béklyótól és ezek után sok dolgon megy még keresztül. Kirekesztik a tüskék miatt és bántják, szörnyként kezelik. Ilyenkor áll be az a helyzet, hogy már se embernek nem tekintenek, de az idegenekhez sem tartozol. Nagyon nehéz így megtalálni az egyensúlyt. Utálja az Esfeni-t, amiért ezt tették vele, és majdnem fel is emészti ez a gyűlölet. És az sem áll az oldalán, hogy a barátja/társa Jimmy (sima ember) meghal, (2. évad) valamint Denny is meghal (3. évad) (ő egy szintén béklyótól megszabadított lány barátja volt) valamint Maggie-vel sem jön össze a szerelem (hiszen ő Hal barátnője).

Nagyon aranyos, amikor a kistestvérével van, látszik, hogy szereti. Valamint a családi szeretet is nagyon fontos tényező, mind a sorozatban is, nagyon ki van emelve ezért is imádom ezt a sorozatot. Önfeláldozó, bármit megtesz azokért, akik fontosak neki, és olyanokat is véd, akik egyébként nem érdemelnék meg. Aranyból van a szíve. Ezért is olyan rossz volt nézni, hogy egész végig egyedül cipelte a terheit. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése