2015. július 16., csütörtök

Extra rész program,

Sziasztok, ma elsősorban egy felhívással jöttem elétek, amit a Paparazzi Blog Design szerkesztője fogalmazott, de a barátnője ötletét valósítja meg. Számomra érdekesnek tűnt, így olvassátok el ti is, hátha megtetszik.

"EXTRA-RÉSZ PROGRAM"
Szóval. Két (vagy több) bloggerinára/bloggerre van szükségünk a feladathoz. Bemutatom! Egyszerűbb, ha elnevezem a két embert, mert anélkül elég nehéz lenne elmagyarázni!
Gab & Brynn lesznek a bemutató szereplői! :)
Brynn szeretne írni Gab egyik blogjának szereplőjéről. Annyit kell tennie, hogy ír Gab- nek, hogy melyik blogjának melyik szereplőjét használja fel az EXTRA-részhez. (ez takarja a szereplő-elkérést) El lehet fogadni és el lehet utasítani. Ha elfogadja, akkor KÖZÖSEN/EGYÜTT megtervezik, hogy milyen legyen az EXTRA-rész (hol találkozzanak, hogy találkozzanak az ő szereplőjével/-ivel, stb.). Ezután KÜLÖN kidolgozzák a blogjaikba a részt (természetesen a blog történetéhez fűződjön az adott rész, csak plusz egy szereplővel!). Ezután valamikor kirakják a részt a blogjukba és így az olvasók két szemszögből olvashatják a találkozást.

(!!!) (Ez, a PBD tulajdonában álló szöveg, nem én írtam, csak kimásoltam, hogy elsősorban el tudd dönteni ez alapján, érdekel-e a bejegyzés, az eredetit a linken találhatjátok meg)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése