2015. július 10., péntek

Hivatalosan is megnyitottam, + tájékoztató a Sikeres/Zerrie/Plume-ról.

Sokat gondolkodtam, hova is szeretném, hogy tartsanak a történeteim, és, hogy hol tartanak most. Nem mondanám, hogy csalódás ért, mivel még egy történetet sem fejeztem be eddig. így szerintem nyilvánvaló, hogy a Sikeres című blogom aminek 15 lelkes és aranyos feliratkozója volt, sajnos búcsút kell intenem neki. A nem régiben nyílt Zerrie Real Face, amiben történetbe szerettem volna foglalni a sztárpár igazi életét, átköltöztettem a címén foglalt menüpontba és változásokat vezettem be ezzel kapcsolatban, máshogy fog folytatódni a részek tartalma, vagyis csak tényszerűen szeretném ábrázolni őket, nem szövök történetet köré, mert rájöttem, hogy nincs meg hozzá a tudásom és hülyeséget sem szeretnék írni. Valamint találhattok egy új menüpontot is, egy új történettel. 
Nos a történeteimről ennyit akartam mondani, szerettem volna tisztázni veletek, hogyan is gondolom, és nem csak hagyom lógni a levegőbe, a 'blog már nem található' szavacskákat. És a Plume-al kapcsolatban, hogy az a 9. Toll a végét jelenti, nem lesznek új fejezetek, végleg. Azért a Plume alkotásomra, nagyon büszke vagyok és, arra, hogy azt viszonylag majdnem a történet közepéig eltudtam vezetni. 

Ezzel a mindennel foglalkozó oldalammal kapcsolatban, hogy csak remélhetem tetszeni fog nektek valami! És legyen további szép és felejthetetlen nyaratok! 
xx ölel, Helena Z. B.
2015. Július 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése